22.05.2012 г., 20:11 ч.

Не искам светът да загива 

  Поезия » Гражданска
428 1 1

Не искам светът да загива,

аз още имам какво да му дам.

Не искам човек да умира,

пък било то сляп или ням.

 

Не искам светът да загива,

а искам всеки да продължи да живее

в любов, мир и разбирателство -

за това сърцето ми копнее.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • аз ДА,но не трябва само аз да копнея,това става с задружни усилия
Предложения
: ??:??