8.01.2008 г., 8:49 ч.

Не искам твойто съжаление 

  Поезия
627 1 2

Късно е вече за извинения.
Късно е да ти кажа, че те обичам.
Не искам след теб все да тичам,
не искам твойто съжаление.

 

 

Аз исках обич, исках топлина
и още нещо - исках уважение.
Не искам твойто съжаление
и съчувствие не искам. Не така...

 

 

Мечтах за този ден, за твоята ръка,
която в моята силно ще стискам,
за теб и в мене как те притискам,
но не съм сигурна, че го искам сега.

 

 

Аз исках по-различно отношение,
исках да ми позволиш да ти подаря света,
исках да те обичам и да вкуся от любовта,
но не така. Не от съжаление.

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • еми нали и аз това казвам-не от съжаление!!!
    радвам се, че ти харесват стиховете ми, и на мен твойте ми харесват
    аз няма да ти пращам целувчици, аз ти пращам целувища!!!
  • ако любовта ще е от съжаление,по-добре без нея!!
    страхотно стихче,много ми хареса!
    целувчици
Предложения
: ??:??