7.03.2008 г., 0:17 ч.

(Не)Изгубен ключ 

  Поезия » Любовна
822 0 3
В очите си заключваш себе си,
за натрапници дистанция болезнена.
Не се опитвам в теб да влезна,
защо ли ми е дневник с понеделници.

Да се огледам ли отново любопитно
в огледалото на дните ти без име.
Знаейки, че всеки поглед ще изтрие
част от сянката ми, без да пита.

Предавам се с безкористна лъжа,
че ключ за твойта стая нямам,
но ще спася поне това,
в коленете ти без спомен да те мамя...

© Стоян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??