13.07.2008 г., 10:43 ч.

не изтривай сълзите 

  Поезия » Любовна
843 0 4
Не изтривай сълзите ми - нека се стичат,
за последен път аз плача пред теб и за теб,
за последен път аз казвам, че тебе обичам,
гледаш ме... сърцето твое е лед...
Замълчи, не ми казвай нищо... не бива,
така знам по-малко боли,
не казвай, че без тебе ще бъда щастлива,
не подавай ръка за сбогом... прости...
Обичам те много... не, няма да плача,
ще тръгна без теб във живота сама,
че твойто ''обичам те'' вече нищо не значи,
празна е някакси мойта душа...
Не изтривай сълзите ми, остави ме да плача,
днес се прощавам със теб и тази любов,
много ще страдам, но ще бъда силна, когато
остане тя спомен в живота суров.
Ще си спомням тогава за теб със насмешка,
ще се питам защо те обичах преди,
сърцето безгласно ще каже... бе грешка,
но всеки в живота от обич греши...



                               13.07.2008 г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И всичко, което ни се случва е жизнен опит, затова не бива да съжаляваме за нито един миг от живота си!
  • Да, Пами...за всичко трябва време...Браво!
  • Ако грешим от любов, то сме изпитали нейното великолепие!
    Хубав стих, поздрави!
  • Този стих е толкова познат на женската душевност!
    Благодаря ти, Пами!
Предложения
: ??:??