24.05.2009 г., 15:50 ч.

Не жали ме, Ветре! 

  Поезия » Друга
416 0 1

Палав

Вятърко раздухва

бяла, слънчева пола.

С нежен полъх той се спъва

право в моите крака.

 

Спирайки за малко

ме попита:

"Може ли да продължа?"

 

Давай, Ветре, не жали ме

отвей далече таз снага!

 

От небето да погледна

наш'та калпава страна!

 

Нека не участвам вече в този театър на мечти

Нека да погледна само...

... и тихичко да се засмея ( : ( ха-ха)

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??