29.07.2005 г., 6:41 ч.

Не казвай 

  Поезия
760 0 4

Не казвай,че мъничка съм още.
Hима ще ти олекне от това?
Аз отдавна те сънувам нощем
и гасна за твойта топлина

Не казвай,че може би ти трябва време,
та хубавото става на мига.
Искам да се сгушим аз във теб 
                             и ти във мене,
да стоим така до сутринта

Не казвай нищо,замълчи!
Hаправи ме мъничко желана,
че любовта е само кратък миг,
обичай ме сега,че утре ще ме няма!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??