Не вярвай, когато ти кажа-
покрий с пепел спомена жарава-
устата може всичко да казва,
сърцето не дава нивга забрава.
Даже на птица да се превърна,
песен сладка за теб ще запея,
спомена нежен пак ще прегърна,
сърцето в песен да излея.
Даже калинка да стана,
пак на твоето рамо ще кацна,
да ти прошепна вълшебната дума,
която само сърцето тълкува.
© Мадлен Всички права запазени
Прегръдка, Мадлен!