Nov 12, 2008, 8:05 PM

Не казвай 

  Poetry » Love
681 0 8

Не вярвай, когато ти кажа-

покрий с пепел спомена жарава-

устата може всичко да казва,

сърцето не дава нивга забрава.

 

Даже на птица да се превърна,

песен сладка за теб ще запея,

спомена нежен пак ще прегърна,

сърцето в песен да излея.

 

Даже калинка да стана,

пак на твоето рамо ще кацна,

да ти прошепна вълшебната дума,

която само сърцето тълкува.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??