26.04.2021 г., 8:35 ч.

Не казвай на никой 

  Поезия
547 7 25

Пораснах отдавна.
Не вярвам в магии,
но още две феи в часовника спят.
Не казвай на никой.
Те денем се крият,
а нощем разказват за техния свят.
Не зная вълшебства големи,
макар че
от вяра си правя мълчана вода.
Тя дава живот.
А пък аз съм глухарче
и носи ме вятърът с бели крила.
А чудесата са само сред книгите,
та затова непрестанно  чета.
И няма съмнение,
може да видите
как всеки ден,

нейде

се случват така.
Дали съм голяма.
Не зная, не зная.
Годините, ръста...че кой ги брои?
Душата дете е - мечтае, мечтае.
Шииит!
Тайна е.
Знаем я само аз, само ти.

© Деа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??