4.10.2011 г., 17:05 ч.

Не ме боли 

  Поезия
482 0 6

Лекува рани времето...

Но  мислиш ли...?

Сърцето, крехкото,

успява ли да излекува?

На лудост трепетна -

от думи неизречени...

На нежност шеметна -

от чувствата обречени...

Къде се скри?

Не ме гори!

Недей ме блъска

в каменни мечтания...

Не ме обгръщай

в огнени страдания...

Върви тогава,

литвай с пеперудите!

Не ме е страх

какво ще мислят другите...

Миражно-трепетно

очаквам да се съмне

и болката ми в цвят

да се превърне.

29.10.2010

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??