17.09.2007 г., 11:22 ч.

НЕ МЕ ИЗПУСКАЙ 

  Поезия
528 0 5
Притисни ме до болка в прегръдка,
аз съм тук днес, за утре не зная.
Усети, че аз съм твоята тръпка,
по пулса ти учестен ще го позная.
Запази ме за нощите си будни,
за поривите, нежни като кадифе.
Ако искаш вълшебства чудни,
пий ме вместо ободряващо кафе.
Запази ме за дните щастливи,
за пролетните зелени мечти.
Ако искаш свежи усмивки, игриви,
не отделяй никога от мене очи.
Наслаждавяй се, безспирно гали ме,
рисувай ме с меките си топли ръце.
Не ме изпускай, сега завържи ме
с невидима нишка за твоето сърце.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??