27.08.2007 г., 10:07 ч.

Не ме лъжи 

  Поезия
718 0 2
НЕ МЕ ЛЪЖИ

Делят ни километри и години
така далече си от мене ти.
И може да не помниш онова момиче,
което от милувките в  облаци лети.

Защо остана в сърцето?
Защо го завладя и покори?
Защо ли болката от теб се ражда
и не позволяваш надеждата да изгори?

Не се опитвай да ме мамиш,
кажи ми истината със очи!
Аз болката ще превъзмогна ако трябва,
без теб сърцето ми ще замълчи!

Ще замълчи то ,ако трябва ще изгасне,
за година,две и още ...може би!
Не ще попреча в щастието твое,
дори в море от парещи сълзи!

Не се опитвай да ме мамиш,
кажи ми истината със очи!
Ако не можеш нея да промълвиш,
то поне не ме лъжи!



© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??