Не ме обичай! Стой далеч от мен!
Не ми разкривай своята душа!
Не ме желай, ръката ми не вземай,
няма да откриеш в мене любовта!
Не ме обичай! Любовта за мен е чужда,
отнета е от мойта същност тя.
А някога от нея имах нужда,
но живота ме научи да съм все сама.
Не ме обичай! Забрави ме,
потърси във друга щастие и вярност.
Не се измъчвай,остави ме,
не се опитвай да разкриеш моите тайни!
Вината не е в теб.
Аз нямам право да обичам.
Разбих надеждите на хиляди сърца
и Бог отне ми любовта!
© Ангелина Найденова Всички права запазени