17.04.2019 г., 22:20 ч.

Не ме питай 

  Поезия » Любовна
794 0 0

 Не ме питай 

 

Не ме питай как се обичаме.

Няма думи за нашето.

Един миг заедно е цял живот назаем.

Ела и просто бъди с мен - 

такава каквато ме правиш,

такъв какъвто си.

Душите ни се познават отпреди,

от някога, отдавна, отвъд...

Отвъд всичко наречено и разказано,

отвъд световете на всички останали.

Просто ела и нека сме заедно - 

неразбрани и вечно отричани.

 

 

© Bilyana Dragulova Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1929 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??