Apr 17, 2019, 10:20 PM

Не ме питай 

  Poetry » Love
797 0 0

 Не ме питай 

 

Не ме питай как се обичаме.

Няма думи за нашето.

Един миг заедно е цял живот назаем.

Ела и просто бъди с мен - 

такава каквато ме правиш,

такъв какъвто си.

Душите ни се познават отпреди,

от някога, отдавна, отвъд...

Отвъд всичко наречено и разказано,

отвъд световете на всички останали.

Просто ела и нека сме заедно - 

неразбрани и вечно отричани.

 

 

© Bilyana Dragulova All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1933 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??