12.06.2008 г., 8:45 ч.

Не ме погубвай... 

  Поезия » Любовна
900 0 23

     Не ме погубвай...

С мълчание във мен крещиш
и реят се във мрака птици...
с ръце рисувах своя щит -
не ме погубвай... своята царица...

А щастието ме боли и стяга...
при мен да стигне се бои,
че ти с разменни ставаш, лягаш -
щастлив си много - може би?...

Целувките ти - шок-химери,
разпънати, изтръпнали до стон...
усещам тялото ти триизмерно...
люлеещо край сумрачен пилон!...

Не ме погубвай... доживей ме...
със теб във пламенен екстаз...
във вените си ти прелей ме -
вселенно да сме ти и аз!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??