16.11.2007 г., 17:24 ч.

Не ме пожелавай 

  Поезия
1011 0 21

Не ме пожелавай, Любов,
за теб пресуших се до дъно,
пожертвах всемирен покой
и хвърлих душата си в лудост.


Не ме пожелавай... мълчи!
Сърцето след теб ще препуска,
а споменът, сладко-горчив,
отчаяно в теб ще ме блъска...


Не ме пожелавай, Любов -
отпиваш от мен като странник.
Изпий ме на екс... до живот!
...
Вали, а в очите е празно...

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??