31.08.2008 г., 0:37 ч.

Не ме помни 

  Поезия » Любовна
855 0 10
Не ме помни -
аз няма да се върна.
Не ме търси
в леглото си
и там,
където устните ми
са оставяли въздишки,
искри от обич,
нечовешки страх,
че може тази нощ
да е последна.
Последна е...
Не ме търси!
Отдавна си отидох -
ти нямаше за мен очи...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??