14.06.2011 г., 22:39 ч.

Не ме приспивай с приказка за лека нощ 

  Поезия
892 0 1

Не  ме приспивай с приказка за лека нощ,

сама не мога да заспивам,

дори улисана от тихи думи за разкош,

че тук те няма, пак разбирам.

 

Сгушвам се в завивката,

но търся твоя аромат,

за миг явява се усмивката

и думите не спират да валят.

 

Разказват ми те приказка за двама влюбени,

далеч един от друг,

но те не чувстват се изгубени,

защото в сърцата си те са един до друг.

 

 

Заспивам, но в  съня ми аз не сам сама,

ти  до мен си, и тихи думи ми нашепваш,

и утре, когато пак не мога да заспя,

ще чакам  нова приказка да ми прошепваш.

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??