22.10.2013 г., 21:18 ч.

Не ме разбираш 

  Поезия » Философска
427 0 0

Когато ти си паласпура
и времето си не цениш,
за теб животът е халтура...
Защо  това  не разбереш!?

И  мислиш загуба, че няма!?
Но няма връщане назад!
Туй е трагедия голяма...
започваш я от много млад!

О, Времето е безвъзвратно!
Изгубиш ли го - туй е край...
Тук няма обеди безплатно,
ти губиш нещо ценно, знай!

Та  ти се моташ във калчища...
Не можеш ли да разбереш?
С загубеното няма среща...
Накрая  котки ще дереш!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??