19.08.2018 г., 22:49 ч.

Не си разбрал! 

  Поезия » Любовна
1075 3 1

Не си разбрал!
 

Съжалявам! Не си разбрал!
Пред теб не стои молеща жена!
Разплакана и на колене...
И да обича! Тя знае своята цена!

 

Тя не протяга треперещи ръце,
в очакване за обещани дни,
скъпернически да изсипваш...
Съжалявам! По-добре ме подмини!

 

Тя раздава без условия любов,
стъпките със сърцето си върви...
И знае вечното не съществува,
времето и този миг ще заличи!

 

Мъдростта е неината реликва,
не и прилича да моли за любов,
промяната е вечния двигател -
подвластни сме! Но ти - не си готов!

 

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??