Съжалявам! Не си разбрал!
Пред теб не стои молеща жена!
Разплакана и на колене...
И да обича! Тя знае своята цена!
Тя не протяга треперещи ръце,
в очакване за обещани дни,
скъпернически да изсипваш...
Съжалявам! По-добре ме подмини!
Тя раздава без условия любов,
стъпките със сърцето си върви...
И знае вечното не съществува,
времето и този миг ще заличи!
Мъдростта е неината реликва,
не и прилича да моли за любов,
промяната е вечния двигател -
подвластни сме! Но ти - не си готов!
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева All rights reserved.
Но тая цена... Битпазарна любов?