Не ме спирай, когато тръгна в неправилна посока.
Не ме спирай, когато правя грешки.
Не ме спирай, сама ще си науча урока.
Не ме спирай, колкото и да е тежко.
Не ме спирай, когато устремена тичам към провала.
Не ме спирай, когато съм на косъм от смъртта.
Не ми помагай, когато да обичам съм спряла.
Не ми помагай, нека сама се справя с това.
Не ми помагай, не ми подавай ръка.
Не ми помагай, искам сама да преборя съдбата.
Не ми помагай, помагам си достатъчно сама.
Не ми помагай, щом се строполя на земята.
Не ме спирай, когато в раните си сипвам сол.
Не ме дърпай от релсите... знам,че идва влак.
Не ме спирай, когато действам срещу себе си.
И замълчи, когато видиш, че някой ми подлага крак.
Недей, не ми помагай... ще бъда силна след това.
Не казвай нищо, когато стигна до ръба.
Остави ме да падна... и да се изправя сама.
Не се опитвай да ме спреш, защото няма да спра.
© Няма смисъл Всички права запазени