Не ме сънувай - още съм далече
от спомените твои - тиха буря
събужда в тебе изгревите вечни,
заспали на сърцето ми в покоя.
Не ме сънувай - има още време
за сънища, мечти и лесни пориви.
В реалността ме искай - нека дреме
сълзата във окото - неотронена.
Не ме сънувай - пътища ще имаме,
които ни събират и разделят.
От сънищата нека да не взимаме
парченцата любов, че лесно се пилеят.
© Ивелина Димитрова Всички права запазени