Feb 18, 2008, 1:05 PM

Не ме сънувай 

  Poetry » Love
817 0 2

Не ме сънувай - още съм далече

от спомените твои - тиха буря

събужда в тебе изгревите вечни,

заспали на сърцето ми в покоя.

 

Не ме сънувай - има още време

за сънища, мечти и лесни пориви.

В реалността ме искай - нека дреме

сълзата във окото - неотронена.

 

Не ме сънувай - пътища ще имаме,

които ни събират и разделят.

От сънищата нека да не взимаме

парченцата любов, че лесно се пилеят.

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??