18 feb 2008, 13:05

Не ме сънувай 

  Poesía » De amor
818 0 2

Не ме сънувай - още съм далече

от спомените твои - тиха буря

събужда в тебе изгревите вечни,

заспали на сърцето ми в покоя.

 

Не ме сънувай - има още време

за сънища, мечти и лесни пориви.

В реалността ме искай - нека дреме

сълзата във окото - неотронена.

 

Не ме сънувай - пътища ще имаме,

които ни събират и разделят.

От сънищата нека да не взимаме

парченцата любов, че лесно се пилеят.

© Ивелина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??