28.05.2011 г., 11:03 ч.

Не ме търси 

  Поезия » Любовна
784 0 2

 

 

     Не ме търси - тъгувам!

     Нека в самота скърбя.

     Без теб моето лято е любов без страст.

     Протягам ръце да те докосна, но не те стигам.

 

     Не ме търси – вече нямам сили!

     Гласът ти ехти в душата ми празна.

     Щом чуя твоя глас, сякаш слънчев лъч ме гали.

 

     Не ме търси – вече умирам!

     Жадувам за нас, но ти не идвай.

     Споменът за теб до смърт ме плаши.

     Нека от жажда по нас да умра.

 

     Не ме търси – сама, тук, искам да угасна.

 

 

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??