24.10.2009 г., 0:18 ч.

Не ме търси 

  Поезия » Бели стихове
1235 0 13

Какво съм аз

за теб?

... Копнеж, желание

и страст...

Един живот

обикновен,

жена, изпълнена

с любов.

Не ме търси,

мен ме няма -

стоя си в своето

гнездо,

врата заключена

съм аз,

за теб далечна,

невъзможна...

Не ме мисли,

не ме търси,

не искам да те

нараня!

Не може просто

да разбиваш

живота в

чуждите гнезда!

Видях в очите ти

сълзи...

За мъж това е

неприсъщо,

стегни се,

пътя продължи -

назад не се

обръщай...

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??