Какво съм аз
за теб?
... Копнеж, желание
и страст...
Един живот
обикновен,
жена, изпълнена
с любов.
Не ме търси,
мен ме няма -
стоя си в своето
гнездо,
врата заключена
съм аз,
за теб далечна,
невъзможна...
Не ме мисли,
не ме търси,
не искам да те
нараня!
Не може просто
да разбиваш
живота в
чуждите гнезда!
Видях в очите ти
сълзи...
За мъж това е
неприсъщо,
стегни се,
пътя продължи -
назад не се
обръщай...
© Маргарита Георгиева Все права защищены
Понякога е по-добре сълзите да потекат преди да е станало късно...
Поздравления!