5.08.2008 г., 18:41 ч.

Не ми омръзна 

  Поезия » Любовна
589 0 8

НЕ МИ ОМРЪЗНА слънцето да срещам

и заедно да се оглеждаме в росата;

и в неговия огнен дъх да сещам

копнежа си по тебе аз самата.

 

НЕ МИ ОМРЪЗНА с вятъра да тичам

и в ласките му тебе да откривам.

Не се наситих да живея, да обичам

и хората, и стръкчето коприва.

 

НЕ МИ ОМРЪЗНА вечер да заспивам,

притихнала на мъжкото ти рамо.

О, нека любовта да ни опива!

О, нека винаги да бъдем двама!

© Мария Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??