Aug 5, 2008, 6:41 PM

Не ми омръзна 

  Poetry » Love
593 0 8

НЕ МИ ОМРЪЗНА слънцето да срещам

и заедно да се оглеждаме в росата;

и в неговия огнен дъх да сещам

копнежа си по тебе аз самата.

 

НЕ МИ ОМРЪЗНА с вятъра да тичам

и в ласките му тебе да откривам.

Не се наситих да живея, да обичам

и хората, и стръкчето коприва.

 

НЕ МИ ОМРЪЗНА вечер да заспивам,

притихнала на мъжкото ти рамо.

О, нека любовта да ни опива!

О, нека винаги да бъдем двама!

© Мария Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??