29.05.2008 г., 22:25 ч.

Не ми прощавай 

  Поезия » Любовна
625 2 6

Разбирам болката, която причинявам,

и мене двойно, вярвай, ще боли.

Защо ли грешната любов признавам,

съпругата законна щом си ти?

 

Във сънищата твои - сън кошмарен,

и демонът във мислите жесток,

и с избора в сърцето си фатален,

виновна съм пред тебе и пред бог.

 

Ти, правата, деца си му родила!

Аз, грешната, трохите са за мен!

Разбирам мъката... На теб съм я дарила.

И с този грях живея всеки ден.

 

На мен не давай прошката ненужна!

Не ми прощавай! Себе си вини!

Защо ли във живота съм му нужна,

съпругата любима щом си ти?!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??