25.04.2007 г., 13:35 ч.

Не ми пука!!! 

  Поезия
970 0 19
Хубав ден дойде за мен.
Вече от нищо не ми пука!
Кой каквото и да ми рече,
аз обръщам се и тръгвам! До тука!

Не се разпалвам като печка,
когато някой с мен се спречка!
Не хабя аз нерви и търпение,
заради нечие към мен неодобрение!

Какво сега? Веднъж живеем!
Такава съм - ту безгрешна, ту греша!
Някой ако пак реши да възразява,
моля, моля, да ме извинява!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??