23.10.2007 г., 11:16 ч.

Не ми се доверявай 

  Поезия
1113 0 28
Не ми се доверявай, не съм искрена.
(Кого ли не съм лъгала следистинно).
Душата ми е днес фалшиво-песенна,
безумно изкрещявам я... премислена.
След теб разбрах, че всичко е измислица.
(Причини за сълзите си не търся).
В очите ми се спря като безсъница.
Безветрено косите ми разпръсна.
И всяка дума, всяко безприсъствие,
показваха ми пътя... змиевиден.
И счупени парченца безлюбовие,
събирах в миг от болка... да те видя.
Сега е вече време... за прощаване.
(И без петли се съмва след вечерница).
Остатъка ще бъде... за раздаване,
на другите, повярвали... на грешница.

© Кремена Стоева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??