1.04.2020 г., 21:26 ч.

Не ми се иска 

  Поезия
448 0 0

Не ми се иска ... да си го призная...

но на Света наш му идва края.

И не защото на хората обикновенни

им се иска а защото ,алчноста сиромасите

претиска., Алчноста тоз демон ,гаден 

и нечист готов да стрине дори и своя свят

за шепа злато продал би той на майка си

рожденна,родилният и вой.

Отнема на вярващия любовта във Бога...

И вкоренява му тревога.

Алчност на земята ни върлува

и към гибел страшна ни въвлича!

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??