Не ми забранявай да те обичам,
без теб съм тъжна и толкоз сама.
Не ме спирай в теб да се вричам,
в нашта различна съдба.
Мога ли теб да си върна
със сълзи или просто с любов,
мога ли всичко за нас да обърна?
Този живот е толкоз суров.
Не ми забранявай да те обичам,
ти ще си винаги в мен.
След спомени наши неволно ще тичам,
не ще те забравя ни ден.
14:38 ч
13. 04. 08 г
© Надежда Всички права запазени