Apr 15, 2008, 9:50 AM

Не ми забранявай да те обичам!!! 

  Poetry » Love
703 0 2

Не ми забранявай да те обичам,

без теб съм тъжна и толкоз сама.

Не ме спирай в теб да се вричам,

в нашта различна съдба.


Мога ли теб да си върна

със сълзи или просто с любов,

мога ли всичко за нас да обърна?

Този живот е толкоз суров.


Не ми забранявай да те обичам,

ти ще си винаги в мен.

След спомени наши неволно ще тичам,

не ще те забравя ни ден.

                                    14:38 ч

                                     13. 04. 08 г

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • мерси за коментара..ма не ме обича аз иначе нямаше да го напиша.
  • Разчувства ме... Прекрасен стих! Надявам се и той да те обича, защото противното ще те обрече на самота. Прегръщам те!
Random works
: ??:??