29.05.2007 г., 9:02 ч.  

Не Минало 

  Поезия
865 1 5

 

Не Минало

Мога да чуя как бие Сърцето ти
през хиляди мили.
През чАсови разлики, циклони, морета
и всите стихии.

Усещам дъха ти да гали косата ми
даже през броня.
Целувам усмихнат и древен ръката ти.
Страстно за теб аз се моля.

През зими, години и дни непребродни
прегръдка ти пращам.
Прости ми, люби ме, обичай ме Сродна.
Живота наново захващам.

Как бие Сърцето ти? - Чувам го, Мила! -
през хиляди мили.
И трите орисници - Не всичко е Минало! -
за Теб са редили.

4 Януари 2003

 

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??