9.04.2007 г., 22:38 ч.

Не мога 

  Поезия
605 0 1
Не, не мога аз без нея
да се смея нито да живея
и за нея всеки ден и час копнея.
Аз и крещя без глас:
каде е тя, каде е любовта?!

И само тишина и празнота са в моятa душа
само самота, която да боли и в мене да крещи.
Болка разкъсва моето сърце и разбирам,
че не мога да те имам, макар да те държа в ръце.

Няма нощ и няма ден,
щом няма да кацне тя при мен.
Като цвете, жадно за светлина - 
така търси моята душа любовта.

И живея с тази мисъл всеки ден,
че няма да дойде любовта при мен...

© Румен Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??