29.10.2009 г., 21:37 ч.

Не мога... 

  Поезия » Любовна
656 0 8

Не мога името ти във поема да напиша,

ни красиви ноти аз да ти изпея.

Не мога да те нарисувам под звездите, 
протегнала ръка, луната да докоснеш. 

Не мога да ти дам ни царства, ни палати.
Със златни букви името не ще изпиша.

Сърцето ми единствено ти завещавам,
до гроб е твое,
моля те, пази го!


 


© Морела Морт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??