3.09.2009 г., 22:32 ч.

Не мога 

  Поезия » Любовна
661 0 0

Не мога никой да излъжа -

не мога, не си ми безразличен!

Не мога и вълнението си да скрия

от очите ти - искрено-лирични.

Щом зърна те, съм трепетлика млада

и сърцето бърза да се разтупти,

На мисълта си да те вика забранявам,

но търсят те със жажда вечно моите очи!

Срамувам се от свойте чувства -

те сякаш са най-жестокият палач,

Дано за тях, пред никого не се изпусна,

ще се разпилея като песъчинки на самотен плаж!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??