8.12.2010 г., 14:50 ч.

Не мога... 

  Поезия » Любовна
648 0 10

                 Не мога...

 

                 Разбираш,

                 всеки ден

                 в мен умираш...

                         Аз не искам

                         такава    

                         обич-забрава...

                                  Душата

                                  рови  с пръсти

                                  земята...

                                                 За Бога,

                                                 да забравя

                                                 не мога...                    

 

                                                                 08.12.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??