28.11.2005 г., 16:22 ч.

Не мога да приема 

  Поезия
1271 0 1

Не си мисли,че те забравих!
Не си мисли,че вече не съм твоя!
Аз още те сънувам и още те желая!
Друг целуват моите устни..
друг прегръщат моите ръце..,
но единствено тебе искам..
искам те дори пред теб на колене!
В съня си винаги те имам!
Защо ли трябва да се будя аз?
Защо,когато те докосна... 
                           ти изчезваш...
                                 просто завчас..?
Къде са дните ни красиви?
Къде са думите ни мили?
Къде е любовта голяма?
Не.., не мога да приема...
                             че ... 
                                  всичко е било измама..!


© Александра Методиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??