12.10.2007 г., 14:50 ч.

Не мога да заспя 

  Поезия
621 0 2
Отново не мога да заспя,
в горещата нощ се топя.
Мисълта за теб ме кара да будувам,
яд ме е, искам да те сънувам...

Кучета улични лаят навън,
но сърцето ми вдига повече шум.
По улицата разни сенки минават,
ето, очите ми пак се насълзяват...

Това под лампата си ти, нали?
Не, припознах се пак, уви!
Искам сега до мен ръката ми да държиш,
със сладки думи, ласки нежни да ме приспиш!

Отново не мога да заспя,
не мога на звездите да простя...
Мисълта за теб ме кара да будувам,
яд ме е, искам да те сънувам!

© ДиаНа Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??