13.10.2007 г., 14:11 ч.

Не може 

  Поезия
523 0 2
НЕ МОЖЕ

Не може ли?
Поне веднъж вятър да ме отвее,
ако трябва, на друга планета!
Розов облак да ме пренесе
на някое от седемте небета!

Не може ли?
Поне веднъж ураган да ме изхвърли
на остров самотен, за двама!
През девет морета в десето
русалка да бъда за океана!

Не може ли?
Поне веднъж земята да се отвори,
да разбереш какво е самота!
Ограбеният ми живот да бъде
съкровище от смях, любов и красота!

Не може ли?
Поне веднъж огън да те изгори,
като цепеница в запалена камина!
Пламъци, дошли от Ада да сме,
преди в реалността да си замина!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??