3.06.2011 г., 16:12 ч.

Не можем 

  Поезия » Хумористична
708 1 1

 

                                  на Тишо и Ясен
Ние не можем без бира.
Ние не можем без цигари.
Ние не можем без шоколади.
Без кабелна
и учебници по английски.
Прането не може без омекотител.
Без кърпички против намачкване.
Ние не можем без перални.
Без ютии
и закачалки.
Без гардероби
и препарати против молци.
Ние не можем без телефони, 
без...
ние не можем, 
ние не можем, 
ние не можем без нужди!
Едни крайно нуждаещи се хора.
Не можем без вазелин.
Овлажнители
и кондоми (каква смешна дума).
Не можем без секс,
без виагра
и... без цигари.
Без бира,
много бира.
Едни крайно нуждаещи се от бира хора.
Без Хашек.
Без Швейк.
И без братския чешки народ.
Оп, руския.
Руснаците ще се сърдят.
Или американците.
Или турците.
Все тая.
Някой ще се сърди на края
на нуждите.
Не и Адлер.
Да имаш
или да си.

Нужен
Нуждаеш се
В нужда

Огняр
Пожарникар
Все тая
Пуснете си Кати Пери за поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=KDKva-s_khY

оп, това е една друга песен

тази е -

http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw

3.06.2011. , 12.29ч.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??