15.10.2017 г., 15:30 ч.

Не на шега 

  Поезия » Любовна
381 1 1

Времето не е на наша страна.
Също пространството не е.
И помежду ни една тишина
цéли в пашкул ни оплете.

 

Перли-секунди се стичат към нас,
ние застиваме плахи.
всичко, което с очи обеща,
с устни от лед запечата.

 

Пътят напред беше сладко-горчив,
като съня на предател.
Пръснахме всичко на пясък сами.
Кой ще изкупи вината?

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • С малко думи - много неща са изказани....Харесах!
Предложения
: ??:??