15.06.2008 г., 14:16 ч.

Не... не срещнах взаимност... 

  Поезия » Любовна
494 0 3

Не, не срещнах взаимност!

Не, не срещнах любов!

Даже ласките твои са чужди...

Не е било наивност,

зная в твоя живот,

бяха чувствата МОИ ненужни.

 

Щом посрещах обиди,

щом посрещах лъжи,

свойта прошка без гордост раздавах...

не отвръщах на удари,

теб обичах до гроб,

и да срещна любов се надявах.

 

Но не срещнах взаимност...

Но не срещнах това...

беше моя мечта и присъда!

Затова си отивам...

Бях със тебе добра,

ала вече не мога да бъда.

 

НЕ, не срещнах взаимност...

Не, не срещнах любов...

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ще срещнеш
  • Смело напред, мила! Не всичко в живота е по план и тогава, когато мислиш, че си на дъното, и тогава, когато мислиш, че щастието те е забравило - то най-силно се завръща! Повярвай ми, така е!
    Велина.
  • ще я срещнеш...все някой ден...когато най-малко очаквш...
    тъжен...но хубав стих...с обич, Красимира.
Предложения
: ??:??