12.07.2011 г., 7:53 ч.

Не остарявай, любов 

  Поезия » Друга
785 0 2

Не остарявай, любов

 

Не остарявай, любов,

в твойте вени да намирам

пожари и обич за мене.

 

 

Не остарявай, любов,

есен подир есен.

Да си моята лудост

и моята песен.

 

Не остарявай, любов,

за теб всичко бих дала.

Мойта съвест и младост,

и радост отлетяла.

 

 

Не остарявай, любов,

в мойте длани

да се скриеш, любов,

и обич да търсиш.

 

Не остарявай, любов,

за миг се поспри.

 

 

Аз не искам, любов,

насила да любя.

 

И когато, любов,

си тръгнеш и ти,

аз тебе, любов,

във всеки ще търся.

 

 

 

 

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??