27.11.2007 г., 11:39 ч.

Не пипай! 

  Поезия
723 0 16

Не пипай в мъртвата  жарава,

шепа пепел там остава...

не докосвай нежно плътта заспала,

легло от рози днес не съм застлала.

Не искай... туй, което нямам.

Стопли ме... с устни!

Не ме изпускай!

Тръгваш!

Здрачът плаче!

Препускаш!

Ноща палач  е!

Жарава  пареща...

Плът стенеща...

Пространството зеещо!!!

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??